martes, 28 de junio de 2016

RECEPTA DEL DIMARTS - COSTELLES DE CONILL




Recepta ideal per  servir com a pica-pica.


INGREDIENTS:

1/2 kg de costelles de conill,
1/2 kg Patates,
1/2 cap d'all,
 1 got de vi de vinagre blanc,
 2 cullerades d'aigua, Sal, pebre


PREPARACIÓ:

 Tallar una a una les costelles,  assaonar amb sal i pebre. Reservar.

Preparar la salsa: Pelem els alls i els piquem en un morter amb la sal i el pebre quan es converteixin en una pasta hi afegim el vinagre i l'aigua, emulsionem i reservem. La quantitat d'alls va al gust del comensal.
 Tallem les patates amb una mandolina perquè ens quedin de la mateixa mida. Posem abundant oli en una paella, quan estigui calent afegim les patates, baixem el foc i les confitem com per fer una truita de patata.


 Quan estiguin toves però senceres les traiem i les posem en un colador perquè s'escorrin l'oli. Cinc minuts abans de muntar el plat, posem les costelles en l'oli súper calent, es dauraran molt ràpidament i ens quedar cruixents i boníssimes.

En aquesta mateixa paella ajuntem les patates i les costelles, els afegim la salsa  feta amb l'all, deixem cuinar un parell de minuts i llest.

No hay comentarios:

Publicar un comentario