Recepta ideal per servir com a pica-pica.
INGREDIENTS:
1/2 kg de costelles de conill,
1/2 kg Patates,
1/2 cap
d'all,
1 got de
vi de vinagre blanc,
2
cullerades d'aigua, Sal, pebre
PREPARACIÓ:
Tallar una a una les
costelles, assaonar amb sal i pebre.
Reservar.
Preparar la salsa: Pelem els alls i els
piquem en un morter amb la sal i el pebre quan es converteixin en una pasta hi
afegim el vinagre i l'aigua, emulsionem i reservem. La quantitat d'alls va al
gust del comensal.
Tallem les patates amb una mandolina perquè ens quedin de la
mateixa mida. Posem abundant oli en una paella, quan estigui calent afegim les
patates, baixem el foc i les confitem com per fer una truita de patata.
Quan
estiguin toves però senceres les traiem i les posem en un colador perquè
s'escorrin l'oli. Cinc minuts abans de muntar el plat, posem les costelles en l'oli
súper calent, es dauraran molt ràpidament i ens quedar cruixents i boníssimes.
En aquesta mateixa paella ajuntem les patates i
les costelles, els afegim la salsa feta amb l'all, deixem cuinar un parell de minuts i
llest.
No hay comentarios:
Publicar un comentario