martes, 28 de junio de 2016

RECEPTA DEL DIMARTS - PIT DE POLLASTRE AMB MOZZARELLA I PERNIL ITALIÀ




Recepta típica italiana !!!


INGREDIENTS: ( per a dues persones)

 • Dos pits de pollastre.
 • 120 g de formatge mozzarella.
 • 6 llesques de pernil de Parma fumat (pots reemplaçar per serrà).
 • una cullereta de mantega.
 • mitjana cullereta d'alfàbrega seca.
 • mitjana cullereta de paprika en pols.
 • sal i pebre negre mòlt al gust.


PREPARACIÓ:

 Per començar anem a netejar molt bé els pits de pollastre retirant el greix. Condimentar el pollastre amb sal, pebre, i paprika. Tallem el formatge mozzarella a rodanxes que les col·loquem sobre els pits. Posem alfàbrega, sal i pebre al gust. Col·loquem ara sobre una taula dos parells de llesques de pernil. Sobre aquestes mateixes posem cada pit i les emboliquem.
 Finalment col·loquem una altra llesca de pernil sobre cada pit. Tallar la mantega a trossets que posem en un refractari i sobre els quals dipositem els pits embolicades. Posem al forn a 180 º C per uns 25 minuts i fins que en pernil quedi dauradet i el formatge s'hagi fos i estigui gratinat.


 Els pits de pollastre a la italiana es mengen  calents, encara que també estan perfectes un cop freds!!!!
 Les pots acompanyar amb algun carbohidrat com unes pastes amb pesto,que combinarien molt bé.
 A més a et recomano prendre un vi negre lleuger o un de blanc sec molt fred.

No hay comentarios:

Publicar un comentario