Recepta típica italiana !!!
INGREDIENTS: ( per a dues persones)
• Dos
pits de pollastre.
• 120 g
de formatge mozzarella.
• 6
llesques de pernil de Parma fumat (pots reemplaçar per serrà).
• una
cullereta de mantega.
•
mitjana cullereta d'alfàbrega seca.
•
mitjana cullereta de paprika en pols.
• sal i
pebre negre mòlt al gust.
PREPARACIÓ:
Per
començar anem a netejar molt bé els pits de pollastre retirant el greix.
Condimentar el pollastre amb sal, pebre, i paprika. Tallem el formatge
mozzarella a rodanxes que les col·loquem sobre els pits. Posem alfàbrega, sal i
pebre al gust. Col·loquem ara sobre una taula dos parells de llesques de
pernil. Sobre aquestes mateixes posem cada pit i les emboliquem.
Finalment col·loquem una altra llesca de
pernil sobre cada pit. Tallar la mantega a trossets que posem en un refractari
i sobre els quals dipositem els pits embolicades. Posem al forn a 180 º C per
uns 25 minuts i fins que en pernil quedi dauradet i el formatge s'hagi fos i
estigui gratinat.
Els pits
de pollastre a la italiana es mengen calents, encara que també estan perfectes un cop freds!!!!
Les pots
acompanyar amb algun carbohidrat com unes pastes amb pesto,que combinarien molt
bé.
A més a et recomano prendre un vi negre lleuger o un de blanc sec molt
fred.
No hay comentarios:
Publicar un comentario