CONSELL D'EN TONI ROCA
Per fer pollastre rostit com aquest, i quedi més gustós, feu servir el pollastre recriat, de CAN ROCA.
Per fer pollastre rostit com aquest, i quedi més gustós, feu servir el pollastre recriat, de CAN ROCA.
Ingredients per 3-4 pesones:
3 quarts de pollastre (cuixes)
3 patates mitjanes
2 pastenages mitjanes
1 ceba
100 g de pèsols
1 pebrot del piquillo
sal
pebre negra
oli d'oliva verge extra
1 copa de vi blanc
Preparació:
-Posar sal i pebre al pollastre. En una paella, amb oli d'oliva i llard, marcar el pollastre fins a dorar-lo.Encara que quedi una mica cru per dins, no importa, després s'acabarà de fer.
-Afegir la pastanaga pelada i tallada a rondanxes i la ceba a llàmines. Deixar a la paella dos o tres minuts. Incorporar el vi blanc i deixar reduir.
-Un cop hagi reduit, afegir un got d'aigua, els pèsols i el pebrot del piquillo, tallat a troçets. Si
no tenim pebrot del piquillo, també podem fer ser servir pebrot vermell o verd fresc.
-Pots afegir unes patates tallades a daus, si vols que el plat sigui més lleuger. Deixar que es cuini a foc lent durant mitja hora, removent de tant en tant i afegint aigua si queda massa sec. Afegir el pollastre i una mica d'aigua, fins que estigui fet del tot.
- Si no vols afegir les patates abans, aprofita ara per fregir-les. Un cop la salsa està espesa, rectifica de sal i retira-ho del foc. Reparteix les patates per sobre i ja està a punt!!!!
- Si no vols afegir les patates abans, aprofita ara per fregir-les. Un cop la salsa està espesa, rectifica de sal i retira-ho del foc. Reparteix les patates per sobre i ja està a punt!!!!
#receptes #receptespollastre #receptescuina #receptescarnisseria
No hay comentarios:
Publicar un comentario