INGREDIENTS:
Per les mandonguilles:
- 1 quilo de sèpia fresca.
- 1 quilo de mandonguilles de Rostisseria Can Roca
- 400 gr. de tomàquet ratllat.
- 2 cebes grosses.
- brou.
- 1/2 got de vi blanc.
- 3 dents d’alls.
- Julivert.
- 40 gr. de avellanes.
- 1 llesca de pa fregit.
PREPARACIÓ:
- En una cassola amb oli sofregim la sèpia, neta i tallada a trossos. Un cop la veiem rossa la traiem de la cassola i la reservem.
- Amb el mateix oli posem a daurar les cebes trinxades, la deixem durant uns 30 minuts a foc lent, si veieu que es queda massa seca podem afegir una mica d’aigua.
- Mentre es fa la ceba, preparem les mandonguilles.
- Posem oli en una paella i anem fregim les mandonguilles per tandes. Les traiem i deixem escorre sobre paper de cuina.
- Una vegada ben transparent la ceba, afegim el tomàquet triturat i deixem fer a foc lent.
- Quan te l’aspecte d’una melmelada, afegim la sèpia i deixem sofregir uns 10 minuts. Passats els 10 minuts afegim les mandonguilles, el got de vi , el got de brou, els pèsols i deixem coure uns 20 minuts tot junt a foc lent, amb la cassola tapada.
- Quant faltin 10 minuts per acabar la cocció afegim la picada, rectifiquem de sal i deixem fer els últims 10 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario