INGREDIENTS: (per a 6
persones)
3 filets de gall dindi
6
salsitxes de carnisseria
100 g
de festucs pelats
100 g
de formatge Feta
100 g
d'olives negres sense os
1
rovell
1
cullerada de cibulet picat
pebre
negre
sal
Compota
de poma
PREPARACIÓ:
1. Obrir les salsitxes i treure la carn.
Barrejar la carn amb els festucs, el formatge feta tallat a daus, les olives
tallades a trossos, el rovell, el cibulet picat, un polsim de pebre negre, sal.
2. Estendre el farciment sobre els filets de gall
dindi, enrotllar-los i embolicar-los en paper d'alumini. Enfornar a 200 º C 25
min. aprox. Deixar reposar altres 25 min. Desembolicar i tallar-lo a rodanxes.
3. Peleu, desencoratjar i trossejar les pomes
i coure-les a foc lent fins que es formi un puré espès. Tritureu en un passa
puré. Servir els talls amb el puré de poma.
No hay comentarios:
Publicar un comentario