miércoles, 7 de septiembre de 2016

RECEPTA DE LA SETMANA - RECEPTA DE PIT DE GALL D'INDI AMB FESTUCS I SALSITXES






INGREDIENTS:  (per a 6 persones)

3 filets de gall dindi
 6 salsitxes de carnisseria
 100 g de festucs pelats
 100 g de formatge Feta
 100 g d'olives negres sense os
 1 rovell
 1 cullerada de cibulet picat
 pebre negre
 sal
 Compota de poma

PREPARACIÓ:

1. Obrir les salsitxes i treure la carn. Barrejar la carn amb els festucs, el formatge feta tallat a daus, les olives tallades a trossos, el rovell, el cibulet picat, un polsim de pebre negre, sal.

2.  Estendre el farciment sobre els filets de gall dindi, enrotllar-los i embolicar-los en paper d'alumini. Enfornar a 200 º C 25 min. aprox. Deixar reposar altres 25 min. Desembolicar i tallar-lo a rodanxes.


3. Peleu, desencoratjar i trossejar les pomes i coure-les a foc lent fins que es formi un puré espès. Tritureu en un passa puré. Servir els talls amb el puré de poma.

No hay comentarios:

Publicar un comentario