Can Roca us ofereix des de 1890 productes de Carnisseria,Xarcuteria,Pre-cuinats i la nostre Rostisseria.Tot d'elaboració pròpia al nostre Obrador Artesà.
jueves, 29 de septiembre de 2016
RECEPTES DE LA SETMANA - CARPACCIO DE VEDELLA
INGREDIENTS: ( 4 persones)
20 gr d'olives negres 40 gr d'ametlles filetejades i torrades 40 gr de gingebre confitat 150 gr de cogombre 40 gr de pera escalfada 4 cullerades de pesto 20 gr de formatge parmesà 40 gr de ruca 300 gr de filet de vedella 4 cullerades de reducció de vinagre balsàmic
PREPARACIÓ:
Talla el filet de vedella molt fi i col·loca cobrint tot el plat. Talla el cogombre en daus i escampa'ls per sobre. Fes el mateix amb el gingebre adobat. Escampa per sobre el pesto, les olives picades, la reducció de vinagre, el formatge parmesà i les ametlles. Decora amb algunes fulles de ruca i la pera escalfada en llesques fines.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario