INGREDIENTS:
500 gr. de carn de pollastre picada
2 ous
3 cullerades (sopera) de pa ratllat
2 grans d'all
Cebollí i julivert
Sal i oli
Consells: també es pot afegir pebre o formatge a les hamburgueses, abans
que les portem al foc. I per acompanyar, res millor que una amanida fresca o
arròs blanc.
PREPARACIÓ:
1. En un bol, barrejar la carn de pollastre amb la sal i el pebre.
2. Afegir l'all, el cibulet i el julivert picats. Remenar bé perquè quedi
tot molt barrejat.
3. Batre els ous i afegir-lo a la barreja de la carn. I remenar.
4. Afegiu-hi el pa ratllat i barrejar tot.
5. Feta ja la massa per a les hamburgueses, ara haurem de formar les
hamburgueses.
6. Per donar la forma d'hamburgueses, fer una gran bola amb un tros de la
massa. Quan tinguem feta la bola, aixafar-bé amb l'altra mà fins a formar
l'hamburguesa. Reservar.
7. En una paella amb una mica d'oli, fregir les hamburgueses d'un costat i
d'un altre fins que tinguin un color torrat.
8. En retirar les hamburgueses de l'oli, disposar-les en un paper de cuina
perquè absorbeixi tot el greix.
No hay comentarios:
Publicar un comentario