200 gr de pit de pollastre
1 ou petit
1 gra d'all
50 gr de formatge ratllat
1/2 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de curri
1 pessic de pebre
Unes fulletes de julivert
Per arrebossar:
pa ratllat
1 ou batut
Oli d'oliva suau per fregir
PREPARACIÓ:
Posem el pit de pollastre trossejar al vas de la thermomix, o picadora, amb l'all,
l'ou, el julivert, la sal, el pebre i el curri. Triturem 10 segons a velocitat
6. Podem fer això també amb una batedora elèctrica.
Afegim el formatge ratllat i tornem a triturar 10 segons .
Afegir formatge és opcional, li dóna mes gust de la preparació però podem
assaonar una mica més i suprimir el formatge si no ens agrada.
Fem boles no gaire grans i les passem per pa ratllat, ou batut i
novament pa ratllat. Les fregim en abundant oli calent fins que estiguin
daurades. Deixem sobre paper absorbent per escórrer una mica l'oli i punxem amb
broquetes petites. Acompanyem amb una amanida completa. Per presentar-els he
punxat sobre medi tomàquet.
Un mos exquisit.
TAPITAS Y POSTRES
No hay comentarios:
Publicar un comentario