miércoles, 7 de septiembre de 2016

RECEPTA DE LA SETMANA - PIRULETES DE POLLASTRE AL CURRI




INGREDIENTS: Per uns dotze piruletes

200 gr de pit de pollastre
1 ou petit
1 gra d'all
50 gr de formatge ratllat
1/2 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de curri
1 pessic de pebre
Unes fulletes de julivert 
Per arrebossar: 
pa ratllat
1 ou batut
Oli d'oliva suau per fregir

PREPARACIÓ:

Posem el pit de pollastre trossejar al vas de la thermomix, o picadora, amb l'all, l'ou, el julivert, la sal, el pebre i el curri. Triturem 10 segons a velocitat 6. Podem fer això també amb una batedora elèctrica.

Afegim el formatge ratllat i tornem a triturar 10 segons . Afegir formatge és opcional, li dóna mes gust de la preparació però podem assaonar una mica més i suprimir el formatge si no ens agrada.

Fem boles no gaire grans i les passem per pa ratllat, ou batut i novament pa ratllat. Les fregim en abundant oli calent fins que estiguin daurades. Deixem sobre paper absorbent per escórrer una mica l'oli i punxem amb broquetes petites. Acompanyem amb una amanida completa. Per presentar-els he punxat sobre medi tomàquet.

Un mos exquisit.

TAPITAS Y POSTRES






No hay comentarios:

Publicar un comentario