martes, 17 de mayo de 2016

RECEPTA DE POLLASTRE AL FORN AMB CERVESA


CONSELL D'EN TONI ROCA

El millor pollastre per fer al forn, perquè quedi més melos, és el pollastre recriat, com el que tenim a la    Carnisseria Can Roca

INGREDIENTS:

 1 pollastre.
 1 botella de cervesa.
 Romaní.
 Farigola.
 Orenga.
 Oli d'oliva.
 Sal.
 Pebre negre.

PREPARACIÓ:


El pollastre rostit amb cervesa és una recepta molt típica de la nostra gastronomia, i no és per res complicada. Es prepara de forma ràpida i el resultat que s'aconsegueix al final gràcies a la cervesa li dóna un toc més sucós al saborós sabor de la carn de pollastre:


 Comencem greixant una safata, que serveixi per cuinar en forn, perquè d'aquesta manera no es quedi pegat el pollastre ni els altres ingredients.
 Netegem bé el pollastre  Ho col·loquem en la safata i encenem el forn a 200º C perquè es vagi escalfant.

 Ara tenim dues opcions: tirar les espècies directament o fer una salsa. La nostra recomanació és que en un conte tireu una miqueta d'oli i afegiu l'orenga, el romaní, la farigola, el pebre negre, un polsim de sal i la farigola. Podeu afegir també una miqueta de julivert si voleu donar-li més sabor . El removeu-vos tot ben i així aconseguireu la salsa amb la qual banyeu tot el pollastre.
 Amb el pollastre ja banyat, ho fiquem en el forn durant 20 minutos més o menys. Passat aquest temps, ho trèiem i banyem amb la  cervesa. Baixem la temperatura del forn a 180º C i tornem a ficar per altres 50 minuts i ja estarà llest.
 Com a guarnició podeu preparar alguna verdura bullida o una ració de patates fregides. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario