CONSELL D'EN TONI ROCA
El tall rodó és un típic plat de celebració, té l'avantatge que es talla un cop fet i podem fer els filets més o menys gruixuts. També es pot preparar amb antelació i escalfar el moment de servir, molt important per quan tenim convidats.
El Consell d'En Toni Roca, a mitja cocció fer una flamejat amb el brandi.
INGREDIENTS:
- 1 rodo de Vedella d'un Kg aprox.
- 1 ceba gran
- 2 o 3 alls
- 2 pastanagues
- 1/2 got de brandi o conyac
- Oli d'oliva verge
- Pebre
- Sal
PREPARACIÓ:
2.-Introduïm la safata al forn prees calfat 190ºC, en la part de baix . Ho tindrem en el forn durant una hora aproximadament. Cal anar regant amb el brou. Si s'asseca, afegim una mica d'aigua. Per comprovar que s'ha fet, punxem amb una forquilla i quan estigui tou per dins, estarà ja llest el rodó.
3.-Una
vegada ho traiem del forn, ho deixem refredar abans de tallar-ho. Llevem la
xarxa amb cura de no trencar-ho .Triturem les verdures, juntament amb el brou i quedarà una salsa molt fina i espessa
per a l'acompanyament.
També ho podeu acompanyar de patates i bolets fregits.
A disfutar del Tall rodó de Vedella !!
No hay comentarios:
Publicar un comentario