jueves, 19 de enero de 2017

CONILL AMB OLIVES I PATATES




Ingredients

  • Un conill i mig de quilo
  • 300 grams d'olives verdes trencades
  • Una ceba picolada
  • Dues fulles de llorer
  • Quatre alls aixafats
  • Sofregit de tomàquet 
  • Brou casolà de pollastre 
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un got de vi blanc
  • Pa fregit
  • Julivert picolat
  • Ametlles torrades
  • Sis patates de mida mitjana escantonades
 racions

Elaboració:

Primerament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: el conill tallat a trossos regulars salpebrats, el fetge del conill, la ceba picolada, tres alls aixafats, el llorer, i un cullerot de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
Tot seguit, retirem el fetge del conill quan ja és fregit, i el fiquem en el pot de la batedora.
Seguidament, cobrim el conill amb brou de pollastre, ho fiquem a foc baix, i deixem que cogui fins que estigui gairebé cuit.
A continuació, afegim les patates i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
A part, fem una picada amb: el fetge del conill fregit, julivert picolat, un all pelat, pa fregit, i un grapat d'ametlles torrades. Fem la picada amb la batedora elèctrica i la fiquem a la cassola, juntament amb les olives trencades, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.




No hay comentarios:

Publicar un comentario