martes, 31 de enero de 2017

RECEPTA DELS DIMARTS - PASTÍS DE CARN I VERDURES




INGREDIENTS: (per a 6 persones) 250 g de carn de vedella picada 1 gra d'all 250 g de carn de porc picada 1 ceba 2 ous 150 g de molla de pa sal ½ pebrot vermell
1/2 cabassó Oli d'oliva 100 ml de llet maionesa mostassa 1 culleradeta de mantega 50 ml de brandi pebre PREPARACIÓ:
Pela la ceba i pícala. Sofregeix en 2 cullerades d'oli, 3 minuts. Afegeix el pebrot rentat, el carbassó net i trossejat, i deixa coure 8 minuts.
Barreja els 2 tipus de carn amb la molla remullada en la llet, els ous, el sofregit de verdura, sal, pebre, l'all pelat i picat i el brandi. Remou i deixa reposar unes 2 hores.
Unta un motlle de plumcake d'1 litre, amb la mantega. Aboca-hi la barreja preparada i cou al bany maria, al forn preescalfat a 180º, durant 50 minuts. Deixa temperar, desemmotlla i serveix-lo temperat juntament amb una salseta preparada amb 4 cullerades de maionesa i 2 de mostassa en un bol a part. El truc: serveix també en calent amb salsa de tomàquet o molt fred amb una vinagreta de mostassa i julivert.

#receptescuina #recetascocina #receptescarn #receptes

1 comentario: