INGREDIENTS: (4 persones)
1kg de vedella tallada a bistecs (llata)
100 gr de bolets (millor barreixats)
3 cebes
2 tomàquets
1 pastanaga
1 branqueta ( farigola, sajolida, julivert)
1 got de vi ranci
farina
aigua
sal
pebre negre
oli d'oliva verge
PREPARACIÓ:
Netegeu els bolets. Salteu-los amb una mica d’oli i reserveu-los.
Salpebreu, enfarineu i fregiu els bistecs amb oli. Reserveu-los. En el mateix oli, sofregiu-hi les verdures pelades i tallades a daus mitjans.
A mitja cocció, afegiu-hi les herbes, i quan estigui ben escalfat afegiu-hi el vi ranci i ho deixeu reduir. Tritureu-ho. Passeu-ho per un colador xinès.
Poseu la salsa resultant en una cassola amb aigua. Després, afegiu-hi la carn i poseu-ho al foc fins que la carn sigui cuita i tendra.
Al final, poseu-hi els bolets i deixeu-ho acabar de coure i rectifiqueu-ho de sal.
cuina.cat
No hay comentarios:
Publicar un comentario