miércoles, 5 de octubre de 2016

RECEPTA DE LA SETMANA - FRICANDÓ DE VEDELLA AMB BOLETS







INGREDIENTS: (4 persones)

1kg de vedella tallada a bistecs (llata)
100 gr de bolets (millor barreixats)
3 cebes
2 tomàquets
1 pastanaga
1 branqueta ( farigola, sajolida, julivert)
1 got de vi ranci
farina
aigua
sal
pebre negre
oli d'oliva verge

PREPARACIÓ:
Netegeu els bolets. Salteu-los amb una mica d’oli i reserveu-los.
 Salpebreu, enfarineu i fregiu els bistecs amb oli. Reserveu-los. En el mateix oli, sofregiu-hi les verdures pelades i tallades a daus mitjans. 
A mitja cocció, afegiu-hi les herbes, i quan estigui ben escalfat afegiu-hi el vi ranci i ho deixeu reduir. Tritureu-ho. Passeu-ho per un colador xinès.
 Poseu la salsa resultant en una cassola amb aigua. Després, afegiu-hi la carn i poseu-ho al foc fins que la carn sigui cuita i tendra. 
Al final, poseu-hi els bolets i deixeu-ho acabar de coure i rectifiqueu-ho de sal.

cuina.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario