INGREDIENTS:
1 pollastre d'1 kg (Millor de pagès)
1 ceba
2 tomàquets
1 gotet de xerès
500 g de rovellons o rossinyols
sal
oli
1 ceba
2 tomàquets
1 gotet de xerès
500 g de rovellons o rossinyols
sal
oli
PREPARACIÓ:
Es talla el pollastre a octaus, es neteja, se socarrima i es renta
En una cassola es posa el pollastre, salat, a daurar; quan és ben ros pertotes bandes, es treu; al mateix oli es fregeixen els bolets, partits a trossos, si són molt grossos; quan són cuits, però no massa fregits, es treuen i s'hi tira la ceba ratllada; quan s'ha daurat, s'hi afegeixen els tomàquets ratllats;
Quan tot s'ha ben sofregit s'hi tornen a posar el pollastre i els bolets, s'hi tira la copeta de xerès, es tapa la cassola i es deixa coure tot plegat una mitja hora.
Després es posa en una plata amb la salsa i els bolets per sobre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario