INGREDIENTS: ( PER A 2 PERSONES)
2
peces de entrecot de vedella del pes que vulgui cadascú.
20 grams de farina de blat de moro (Maizena)
Aigua freda
Pebre verd en gra
Crema de llet
225 ml. de brou de vedella
Whisky un raig
Mantega
20 grams de farina de blat de moro (Maizena)
Aigua freda
Pebre verd en gra
Crema de llet
225 ml. de brou de vedella
Whisky un raig
Mantega
PREPARACÍÓ:
Poseu
aigua freda a un bol on també afegireu la farina de blat , ho remeneu i ho
poseu en una salsera. A continuació, daureu la mantega en una paella, després
hi afegiu el pebre verd, hi aboqueu una mica de whisky i ho flamegeu. Un cop
estigui cremat l’alcohol, hi afegiu el brou de vedella, un polsim de sal, una
mica de crema de llet i la farina que heu barrejat amb l’aigua anteriorment.
Deixeu-ho coure fins que quedi com una crema i reserveu.
Poseu a coure els entrecots amb la planxa ben calenta, les coccions dependran del gust del comensals, quant tingueu el vostre punt afegiu-hi una part de la salsa reservada. Deixant si voleu la carn un parell de minuts amb la salsa per tal que la peça s’impregni del seu gust.
La salsa sobrant poseu-la a una salsera i serviu-la a taula per el qui vulgui afegir-ne més al seu entrecot.
Poseu a coure els entrecots amb la planxa ben calenta, les coccions dependran del gust del comensals, quant tingueu el vostre punt afegiu-hi una part de la salsa reservada. Deixant si voleu la carn un parell de minuts amb la salsa per tal que la peça s’impregni del seu gust.
La salsa sobrant poseu-la a una salsera i serviu-la a taula per el qui vulgui afegir-ne més al seu entrecot.
No hay comentarios:
Publicar un comentario