INGREDIENTS: ( per a 6 persones)
*2 Conills
*2 Cebes
*2 Pebrots vermells
*1 albergínia
*2 tomàquets
*2 copes de cava brut
*3 cullarades d'oli
* 1 pebrot escalivat
*aigua
*sal
*pebre
PREPARACIÓ:
Demanarem el conill tallat a quarts. A continuació, el posarem en una cassola amb l'oli ben calent. Quan quedi ros, hi posarem el cava i ho deixarem reduir.
Tot seguit, posen la ceba tallada petita i, quan agafi color, hi afegirem l'albergínia i els pebrots tallats a daus. Remenarem de tant en tant per tal que no s'agafi, i si cal posarem aigua, finalment afegirem el tomàquets rallats.
Ho deixarem coure tot plegat una estona a foc lent i ho deixem fer amb la cassola tapada, afeixin aigua, si cal. Quan estigui cuit, posem el pebrot escalivat fet a tires per a sobre com a decoració. Deixem passar uns minuts i emplatem.
Aquests és un d'aquells plats que es poden fer d'un dia per l'altre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario