martes, 7 de junio de 2016

RECEPTA DE CONILL AMB SAMFAINA I CAVA




Aquesta és una versió d'un clàssic de les receptes, amb una mica de cava, es pot fer el dia abans, i es pot canviar el conill per pollastre, o barreixar els dos.



INGREDIENTS: ( per a 6 persones)

*2 Conills 
*2 Cebes
*2 Pebrots vermells
*1 albergínia
*2 tomàquets
*2 copes de cava brut
*3 cullarades d'oli
* 1 pebrot escalivat
*aigua
*sal
*pebre




PREPARACIÓ:

Demanarem el conill tallat a quarts. A continuació, el posarem en una cassola amb l'oli ben calent. Quan quedi ros, hi posarem el cava i ho deixarem reduir.
Tot seguit, posen la ceba tallada petita i, quan agafi color, hi afegirem l'albergínia i els pebrots tallats a daus. Remenarem de tant en tant per tal que no s'agafi, i si  cal posarem aigua,  finalment afegirem el tomàquets rallats.
Ho deixarem coure tot plegat una estona a foc lent i ho deixem fer amb la cassola tapada, afeixin aigua, si cal. Quan estigui cuit, posem el pebrot escalivat fet a tires per a sobre com a decoració. Deixem passar uns minuts i emplatem.
Aquests és un d'aquells plats que es poden fer d'un dia per l'altre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario