La carn de vaca pot proporcionar diversos beneficis per al cos humà. Especialment en els infants i adolescents:
1.-La carn conté un alt contingut de
sarcosina. Aquesta juga un paper important en la millora dels músculs, ja que
pot subministrar energia i afavoreix el seu sa creixement.
2.-La carn conté abundant vitamina B6 la
qual pot millorar el sistema immune i accelerar el metabolisme i la síntesi de
la proteïna per tal de millorar la salut física per al cos humà.
3.-La carn conté relativament abundant carnitina,
utilitzada per donar suport al metabolisme del greix i produir aminoàcids de
cadena ramificada, cosa que resulta bastant beneficiós per fer esports i per la gran activitat que caracteritza als infants.
4.- La carn conté quantitats importants de
potassi i proteïnes. Si les persones no tenen potassi en el cos, la síntesi de
proteïnes i la formació de les hormones de creixement serà moderat, el que
finalment pot afectar el creixement normal dels músculs.
5.-La carn
és una font important d'àcid linoleic. El contingut de greix és molt baix en el
sector de la carn, però el greix conté més aviat abundant àcid linoleic que pot
accelerar la recuperació dels teixits del cos causades pels exercicis excessius.
A més, com una mena d'anti-oxidant, l'àcid linoleic pot també millorar els
músculs.
6.- La
carn conté zinc i magnesi. El zinc és una espècie d'anti-oxidant que ajuda a
accelerar la síntesi de proteïnes i el creixement dels músculs. El magnesi pot
donar suport a la síntesi de proteïnes, millorar la força dels músculs i
millorar el metabolisme de la insulina.
7.-La carn conté ferro, sustencia mineral
essencial per a la hematopoesi. El contingut de ferro contingut en carn de boví
és molt alt.
8.- La
carn conté alanina, encarregada de produir sucre a partir de la proteïna i
també pot proporcionar energia per als músculs per donar suport a les
activitats normals del cos humà.
9.-La carn també conté vitamina B12.
Aquesta té un paper important en la producció de cèl·lules vermelles de la
sang.
10.-Al
haver diversos tipus d'animals, alimentar-se de manera diferent i estar
sotmesos a diferents pràctiques de confort, el gust de la carn varia creant una
agradable sensació al paladar de qui la consumeix
No hay comentarios:
Publicar un comentario