miércoles, 14 de septiembre de 2016

CONSELL D'ALIMENTACIÓ - 10 BENEFICIS DE LA CARN PER ALS NENS




 La carn de vaca pot proporcionar diversos beneficis per al cos humà. Especialment en els infants i adolescents:

  1.-La carn conté un alt contingut de sarcosina. Aquesta juga un paper important en la millora dels músculs, ja que pot subministrar energia i afavoreix el seu sa creixement.

  2.-La carn conté abundant vitamina B6 la qual pot millorar el sistema immune i accelerar el metabolisme i la síntesi de la proteïna per tal de millorar la salut física per al cos humà.

3.-La carn conté relativament abundant carnitina, utilitzada per donar suport al metabolisme del greix i produir aminoàcids de cadena ramificada, cosa que resulta bastant beneficiós per fer esports i per la gran activitat que caracteritza als infants.



4.- La carn conté quantitats importants de potassi i proteïnes. Si les persones no tenen potassi en el cos, la síntesi de proteïnes i la formació de les hormones de creixement serà moderat, el que finalment pot afectar el creixement normal dels músculs.

 5.-La carn és una font important d'àcid linoleic. El contingut de greix és molt baix en el sector de la carn, però el greix conté més aviat abundant àcid linoleic que pot accelerar la recuperació dels teixits del cos causades pels exercicis excessius. A més, com una mena d'anti-oxidant, l'àcid linoleic pot també millorar els músculs.

 6.- La carn conté zinc i magnesi. El zinc és una espècie d'anti-oxidant que ajuda a accelerar la síntesi de proteïnes i el creixement dels músculs. El magnesi pot donar suport a la síntesi de proteïnes, millorar la força dels músculs i millorar el metabolisme de la insulina.
7.-La carn conté ferro, sustencia mineral essencial per a la hematopoesi. El contingut de ferro contingut en carn de boví és molt alt.



 8.- La carn conté alanina, encarregada de produir sucre a partir de la proteïna i també pot proporcionar energia per als músculs per donar suport a les activitats normals del cos humà.

 9.-La carn també conté vitamina B12. Aquesta té un paper important en la producció de cèl·lules vermelles de la sang.


 10.-Al haver diversos tipus d'animals, alimentar-se de manera diferent i estar sotmesos a diferents pràctiques de confort, el gust de la carn varia creant una agradable sensació al paladar de qui la consumeix

No hay comentarios:

Publicar un comentario