si volem convertir-ho en un plat únic i equilibrat, només caldrà acompanyar-ho amb algun hidrat adequat com en aquest cas hem fet amb una miqueta d'arròs al curri.
INGREDIENTS:
- 8 cuixes de pollastre
- 4 dents d'all
- 150 ml. de cervesa
- Oliï d'oliva
- Surt
- Pebre negre
- Pebre vermell dolç
- Julivert
PREPARACIÓ:
En primer lloc, prepararem un cap d'alls, julivert, sal, oli i pebre vermell en un morter.
En una safata apta per a forn, posarem les cuixes de pollastre que prèviament haurem salpebrat per tots els seus costats. Seguidament, els untarem amb ajuda d'un pinzell, o si no de la pròpia mà, amb l'oli que hem preparat prèviament en el morter.
Ara, afegirem la cervesa sobre les cuixes, i introduirem al forn a 200ºC, donant tornada a aquests passats uns 20 minutos, i deixant-los altres 20 aproximadament. Per finalitzar, posarem el grill al màxim, deixant-los torrar per l'exterior uns 7 minuts, i altres 7 minuts per l'altre costat.
Així ja podrem retirar la safata del forn, reservar les cuixes, i passar el suc resultant a una olla petita, en la qual ho deixarem reduir a foc fort lleugerament, o bé espessirem amb una miqueta de farina de blat de moro prèviament diluïda en aigua freda, i deixant-la bullir uns minuts.
I amb la salsa una vegada llesta, ja només ens quedarà ruixar-la sobre les cuixes, i servir emplatant amb una miqueta d'arròs, bé simplement cuit, o ben especiat com hem fet en aquest cas per portar-vos de la recepta a la meta.
#chefatleta
No hay comentarios:
Publicar un comentario