RECEPTA DE TARDOR - ALBERGÍNIA AL FORN AMB CARN I BOLETS
INGREDIENTS:
- 2 Albergínies
- 150 g de bolets
- 200 g de vedella picada
- 1Ceba
- 2 Tomàquets madurs
- Oli d'oliva
- sal
- Pebre negre molt
- Salsa de ceps cassolana
- 2 racions
PREPARACIÓ:
Posem a escalfar el forn a 180ºC. Tallem els albergínies amb dues meitats i amb 1 ganivet fem petits talls a la zona interior, sense trencar la pell.
Quen les quatre meitats amb la pell cap a baix a la safata del forn, i hi afegim sal i oli a cadascuna.
Tanquem el forn i deixem coure uns 30 minuts.
Netegem els bolets, els tallem petits (ben picats) i els reservem.
Piquem la ceba amb 1 mica de sal i pebre i la sofregim durante 10 minuts, en una paella amb una mica d'oli.
Hi afegim el tomàquet, pelat i sense Llavors, deixem coure uns 5 minuts més, sempre a foc lent.
Posem el bolets que tenim reservats, al sofregit i deixem coure uns 5 minuts més.
Esmicolem i salpebrem la carn de vedella picada, l'afegim a la paella i la deixem coure fins que perdi el color cru.
Traiem els albergínies del forn, passats els 30 minuts, i traiem la carn, que estarà més tova.
Cal Tenir cura de no trencar-la pell perquè serà la base on és ficarà el farciment.
A continuació, afegim la carn de les albergínies a la paella amb la resta dels ingredients, i ho deixem coure a foc lent durante 5 minuts.
Farcim els albergínies amb tota la barreja preparada. Per acabar hi Posem la salsa de ceps calenta.
Ja és Pot servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario