jueves, 29 de septiembre de 2016

RECEPTA DE TARDOR - ALBERGÍNIA AL FORN AMB CARN I BOLETS



INGREDIENTS:
  • 2 Albergínies
  • 150 g de bolets
  • 200 g de vedella picada
  • 1Ceba
  • 2 Tomàquets madurs
  • Oli d'oliva
  • sal
  • Pebre negre molt
  • Salsa de ceps cassolana
  •  2 racions
PREPARACIÓ: Posem a escalfar el forn a 180ºC. Tallem els albergínies amb dues meitats i amb 1 ganivet fem petits talls a la zona interior, sense trencar la pell. Quen les quatre meitats amb la pell cap a baix a la safata del forn, i hi afegim sal i oli a cadascuna. Tanquem el forn i deixem coure uns 30 minuts. Netegem els bolets, els tallem petits (ben picats) i els reservem. Piquem la ceba amb 1 mica de sal i pebre i la sofregim durante 10 minuts, en una paella amb una mica d'oli. Hi afegim el tomàquet, pelat i sense Llavors, deixem coure uns 5 minuts més, sempre a foc lent. Posem el bolets que tenim reservats, al sofregit i deixem coure uns 5 minuts més. Esmicolem i salpebrem la carn de vedella picada, l'afegim a la paella i la deixem coure fins que perdi el color cru. Traiem els albergínies del forn, passats els 30 minuts, i traiem la carn, que estarà més tova. Cal Tenir cura de no trencar-la pell perquè serà la base on és ficarà el farciment. A continuació, afegim la carn de les albergínies a la paella amb la resta dels ingredients, i ho deixem coure a foc lent durante 5 minuts. Farcim els albergínies amb tota la barreja preparada. Per acabar hi Posem la salsa de ceps calenta. Ja és Pot servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario