martes, 20 de septiembre de 2016

RECEPTA DEL DIMARTS - ESPECIAL ESPORTISTES HAMBURGUESES DE CONILL




.

A partir d'aquesta carn, hem volgut fer una recepta d'hamburguesa casolana, per poder-nos donar aquest “capritx” gastronòmic que suposa qualsevol hamburguesa, però en aquest cas més sa, i acompanyat amb uns xampinyons portobello, que a més d'estar riquíssims, us ajudaran a reforçar el vostre sistema immunitari.

INGREDIENTS: ( 8 HAMBURGUESES)


600 gr. de carn de conill netejat
2 cullerades de pa rallat
Llet (o llet de soia)
1 ou
2 cebollets
2 dents d'all
1 cullerada de farigola (fresc o sec)
200 grams de xampinyons portobello
Sal
Oli d'oliva


PREPARACIÓ:


Començarem preparant la carn de conill; per a això, el millor serà comprar o bé cuixes que netejarem de l'os per poder picar, o lloms  ja desossats. Ho picarem amb robot o a ganivet, i reservarem.
Ara, en un bol, posarem les dues cullerades de pa rallat, amb quatre cullerades de llet perquè es remulli el pa; seguidament afegirem la carn de conill picada, l'ou, la cullerada de farigola, les dues cebollets i les dues dents d'all picats, i barrejarem fins a obtenir una massa homogènia.
Una vegada llesta, i amb les mans enfarinades, anirem formant les hamburgueses, que deixarem en una safata amb paper de forn, i deixarem posteriorment reposar en frigorífic un mínim de 30 minuts perquè compactin adequadament.
Passat aquest temps ja podrem fer a la planxa, a foc mitjà perquè es vagin fent bé per l'interior, donant-los volta i volta. Amb això ja les tindrem llistes per consumir, i podrem acompanyar per exemple amb uns xampinyons portobello (o xampinyons normals, o qualsevol altre bolet), que laminarem i salteixem amb una miqueta d'all.
I amb això, un altre plat llest per portar-nos de la recepta a la meta.

#chefatleta

No hay comentarios:

Publicar un comentario