martes, 13 de septiembre de 2016

RECEPTA DEL DIMARTS - BOLETES DE D'ARRÒS I CARN PER A NENS




En aquesta ocasió, sigui per a un aperitiu, dinar o sopar, hem triat elaborar arancines de carn de vedella picada ja que als nens els encanta. Però si vols també pots elaborar amb altres carns, de pollastre o de peix com més els agradin als teus fills.

INGREDIENTS:
 • 100 gr. de carn de vedella picada
• 250 gr. d'arròs (si possible, per risottos)
 • 2 cullerades (sopera) de salsa de tomàquet
 • 50 gr. de formatge parmesà ratllat
 • 100 gr. de formatge mozzarella a dauets
• Julivert picat
 • 2 ous
 • Pa ratllat
 • Oli i sal  

PREPARACIÓ
 1. En un pot bullir un litre d'aigua amb sal. Quan comenci a bullir, afegir l'arròs. Coure fins que l'arròs estigui tendre.
 2. Colar l'arròs i disposar-ho en un bol.
 3. Afegir l'arròs el formatge parmesà, un ou, i remoure fins que s'aconsegueixi una textura sucosa. Apartar l'arròs i deixar-li que es refredi
. 4- En una paella, posar dues cullerades d'oli. Quan es calenta l'oli, afegir la carn picada i el julivert picat. Cuinar fins que la carn perdi el color vermell, de 5 a 10 minutets.
 5- Formar amb l'arròs boles grans (de la mida d'una llimona), fer un forat i omplir-lo amb una mica de la carn i un trosset de mozzarella, i tornar a tancar.
 6- Passar cada bola per l'ou batut i després en el pa ratllat.
 7- Fregir les boles en abundant oli calent, fins que adquireixin un color marró fosc.

 8- Deixar descansar en un paper absorbent per eliminar l'excés de greix. I esperar refredar per servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario