En aquesta ocasió, sigui per a un aperitiu, dinar o sopar, hem triat elaborar arancines de carn de vedella picada ja que als nens els encanta. Però si vols també pots elaborar amb altres carns, de pollastre o de peix com més els agradin als teus fills.
INGREDIENTS:
• 100
gr. de carn de vedella picada
• 250 gr. d'arròs (si possible, per risottos)
• 2
cullerades (sopera) de salsa de tomàquet
• 50 gr.
de formatge parmesà ratllat
• 100
gr. de formatge mozzarella a dauets
• Julivert picat
• 2 ous
• Pa
ratllat
• Oli i
sal
PREPARACIÓ
1. En un
pot bullir un litre d'aigua amb sal. Quan comenci a bullir, afegir l'arròs.
Coure fins que l'arròs estigui tendre.
2. Colar
l'arròs i disposar-ho en un bol.
3.
Afegir l'arròs el formatge parmesà, un ou, i remoure fins que s'aconsegueixi
una textura sucosa. Apartar l'arròs i deixar-li que es refredi
. 4- En una paella, posar dues cullerades
d'oli. Quan es calenta l'oli, afegir la carn picada i el julivert picat. Cuinar
fins que la carn perdi el color vermell, de 5 a 10 minutets.
5-
Formar amb l'arròs boles grans (de la mida d'una llimona), fer un forat i
omplir-lo amb una mica de la carn i un trosset de mozzarella, i tornar a
tancar.
6-
Passar cada bola per l'ou batut i després en el pa ratllat.
7-
Fregir les boles en abundant oli calent, fins que adquireixin un color marró
fosc.
8-
Deixar descansar en un paper absorbent per eliminar l'excés de greix. I esperar
refredar per servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario