Can Roca us ofereix des de 1890 productes de Carnisseria,Xarcuteria,Pre-cuinats i la nostre Rostisseria.Tot d'elaboració pròpia al nostre Obrador Artesà.
martes, 19 de julio de 2016
RECEPTA DEL DIMARTS - PIT DE POLLASTRE AL CURRY
INGREDIENTS: 8 coques de blat de moro 1 ceba 3 o 4 pebrots verds 2 pits de pollastre Oli d'oliva verge extra sal pebre mòlt curry Mig got de llet d'ametlles
PREPARACIÓ: Posem a la paella o wok una mica d'oli d'oliva verge extra i afegim la ceba en juliana i els pebrots en tires. Tallem els pits de pollastre i afegim . Saltegem bé i salpebrem. Quan el pit estigui daurada, afegim una mica de curri i la llet. Deixem que cuini fins que hagi reduït. Estenem les coques i vam repartir entre les coques . Emboliquem bé i portem al forn. Daurem les coques al forn i servim.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario