Amb el nostre pollastre recriat, us quedarà més melós. Demaneu a les nostres dependentes que us tallin el pollastre, són les millors!!
INGREDIENTS:
- dos pits de pollastre
- 50 gr. de musclos
- 50 gr. de surimi
- 100 gr. de gambes
- tres cullerades soperes de salsa romesco
- 100 ml. de crema de llet
- safrà, sal i pebre
PREPARACIÓ:
Tallar els pits de pollastre tot convertint-los en una espècie de bossa. També ho podeu demanar a les nostre dependentes.
Els musclos i les gambes poden ser congelats, jo els vaig descongelar al vapor (ho vaig fer al microones).
Picar ben fins els musclos, les gambes i el surimi , barrejar-ho tot en un bol.
Torrar una mica els filaments de safrà, i quan comencin a desprendre olor afegir-los a la barreja.
Salpebrar.
Opcionalment s’hi podria afegir un ou dur.
Omplir amb la barreja les bosses de pit de pollastre, tapar-les i lligar-les. Salpebrar.
Posar-les sobre un paper per anar al forn o catifa de silicona al forn, 180ºC durant uns deu minuts.
Mentre es barreja la salsa romesco amb la nata líquida, al gust, segons ens agradi amb més o menys nata.
Posar la salsa al fons d’un plat. Tallar els pits de pollastre en rodanxes i posar-los sobre la salsa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario