martes, 5 de julio de 2016

RECEPTA DEL DIMARTS - POLLASTRE FARCIT DE MARISC






CONSELL DE CARNISSERIA CAN ROCA :
Amb el nostre pollastre recriat, us quedarà més melós. Demaneu a les nostres dependentes que us tallin el pollastre, són les millors!!

INGREDIENTS:

- dos pits de pollastre
- 50 gr. de musclos
- 50 gr. de surimi
- 100 gr. de gambes
- tres cullerades soperes de salsa romesco
- 100 ml. de crema de llet
- safrà, sal i pebre


PREPARACIÓ:

Tallar els pits de pollastre tot convertint-los en una espècie de bossa. També ho podeu demanar a les nostre dependentes.

Els musclos i les gambes poden ser  congelats,  jo els vaig descongelar al vapor  (ho vaig fer al microones).

Picar ben fins els musclos, les gambes i el surimi , barrejar-ho tot en un bol.

Torrar una mica els filaments de safrà, i quan comencin a desprendre olor afegir-los a la barreja.
Salpebrar.
Opcionalment s’hi podria afegir un ou dur.

Omplir amb la barreja les bosses de pit de pollastre, tapar-les i lligar-les. Salpebrar.
Posar-les sobre un paper per anar al forn o catifa de silicona al forn, 180ºC durant uns deu minuts.

Mentre es barreja la salsa romesco amb la nata líquida, al gust, segons ens agradi amb més o menys nata.

Posar la salsa al fons d’un plat. Tallar els pits de pollastre en rodanxes i posar-los sobre la salsa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario