INGREDIENTS:
·
400 g de pits de pollastre
·
1 gra d'all
·
1 tros de Gingebre fresc
·
1 Xile, vermell
·
1 pebrot vermell
·
4 cebes de primavera
·
200 grams de tirabecs o mongeta verda
·
100 grams de panotxes de blat de moro, minis
·
1 mango gran, madur
·
2 cullerades d'oli
·
1 cullerada de salsa de soja clara
·
3 cullerades de vinagre d'arròs o xerès sec
·
1 culleradeta d’oli de sèsam
·
Una mica de sal i pebre
PREPARACIÓ:
Talla el pollastre a tires fines
i col·loca en un bol.
Pica el gra d'all, ratlla el tros de gingebre i talla ben fi el bitxo Xile sense llavors, i finalment agrega tot al pollastre. Remena bé i reserva.
Renta el pebrot vermell, neteja de llavors i talla en tires fines.
Talla les cebes tendres en cèrcols fins i els tirabecs o mongetes en diagonal.
Escorre el blat de moro mini i talla en dos trossos.
Pela el mango i talla a trossos grans.Escalfa l'oli en un wok i fregeix la carn marinada per tots els costats, a continuació, introdueixi les tires de pebrot per cuinar tot junt, cuina a foc lent uns 5 minuts.
Ara afegeix la ceba tendra, els tirabecs i les panotxes de blat de moro.
Després d'uns minuts, afegeix la salsa de soja, el vi d'arròs o xerès i l’oli de sèsam al wok.
Deixa coure a foc lent durant 1 minut i agrega finalment, els trossos de mango i deixa que s'escalfin.
Es pot servir com acompanyament, arròs o fideus xinesos
Pica el gra d'all, ratlla el tros de gingebre i talla ben fi el bitxo Xile sense llavors, i finalment agrega tot al pollastre. Remena bé i reserva.
Renta el pebrot vermell, neteja de llavors i talla en tires fines.
Talla les cebes tendres en cèrcols fins i els tirabecs o mongetes en diagonal.
Escorre el blat de moro mini i talla en dos trossos.
Pela el mango i talla a trossos grans.Escalfa l'oli en un wok i fregeix la carn marinada per tots els costats, a continuació, introdueixi les tires de pebrot per cuinar tot junt, cuina a foc lent uns 5 minuts.
Ara afegeix la ceba tendra, els tirabecs i les panotxes de blat de moro.
Després d'uns minuts, afegeix la salsa de soja, el vi d'arròs o xerès i l’oli de sèsam al wok.
Deixa coure a foc lent durant 1 minut i agrega finalment, els trossos de mango i deixa que s'escalfin.
Es pot servir com acompanyament, arròs o fideus xinesos
No hay comentarios:
Publicar un comentario