INGREDIENTS:
700 g de vedella
4 toimàquets
2 grans d'all
2 cebes
12 ametlles torrades
1 o 2 galetes Maria
50 g de Moixernons secs
1 got de vi blanc
oli
farina
pebre negre
sal
4 toimàquets
2 grans d'all
2 cebes
12 ametlles torrades
1 o 2 galetes Maria
50 g de Moixernons secs
1 got de vi blanc
oli
farina
pebre negre
sal
PREPARACIÓ:
Poseu en remull els moixernons. Salpebreu els talls de carn, enfarineu-los i, en una paella amb oli, feu que agafi un punt de color per totes dues bandes.
En aquest mateix oli, enrossiu les cebes ratllades. Afegiu-hi els tomàquets pelats i tallats a quarts, rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi el vi blanc. Ho cobrireu amb aigua o brou de carn i ho deixareu coure uns 20 minuts. Passeu ara pel colador el suc que tot plegat ha produït i l'aboqueu per damunt la carn. Hi afegireu els moixernons ben escorreguts, i que cogui a foc lent, aproximadament una hora.
Feu una pciada amb les ametlles, l'all, les galetes i unes gotes d'oli, l'afegiu a la cassola just uns 5 minuts abans d'acabar la cocció
No hay comentarios:
Publicar un comentario