martes, 16 de agosto de 2016

RECEPTA DEL DIMARTS - AMANIDA DE POLLASTRE I MANGO







INGREDIENTS:

·         2 pits de pollastre.
·         Sal, pebre, oli d'oliva.
·         Herbes provençals.
·         1 mango gran en el punt de maduració.
·         1 ceba tendra.
·         50 gr de avellanes torrades trossejades.
·         6 cireres dessosades
·         20 gr de cogombrets en vinagre


Salsa de tonyina

·         3 ous.
·         Una mica de suc de llimona.
·         1 mica de vinagre
·         Sal, pebre.
·         Oli d'oliva suau. 
·         2 llaunes petites de tonyina.
·         4 anxoves
·         1 cullerada sopera de cogombrets en vinagre.
·         100 gr de mango.
·         Julivert picat.

Per la salsa, fem una maionesa espesa amb els 3 ous, sal, pebre, una mica de suc de llimona i el vinagre.
Quan estigui feta, afegim la tonyina escorreguda, una mica de mango, les anxoves i els cogombrets i triturem.  

PREPARACIÓ:

Assaonem amb sal, pebre i herbes provençals els pits de pollastre i les emboliquem amb paper film i deixem bullir durant 20 minuts a foc mig.
Deixem refredar en la nevera.
Pelem el mango, traiem el tronc central i el tallem a quadradets petits.
Barregem amb la ceba tallada a fines julianes i els cogombrets ben picadets.
Afegim els fruits secs trossejats i les cireres tallades molt fines.
Tallem el pollastre fred a medallons.
Servim l'amanida amb la barreja de mango, ceba, avellanes i cireres.
A sobre posem el pollastre i la salsa.





No hay comentarios:

Publicar un comentario