INGREDIENTS:
·
2 pits de
pollastre.
·
Sal, pebre, oli
d'oliva.
·
Herbes provençals.
·
1 mango gran en el
punt de maduració.
·
1 ceba tendra.
·
50 gr de avellanes
torrades trossejades.
·
6 cireres
dessosades
·
20 gr de cogombrets
en vinagre
Salsa de tonyina
·
3 ous.
·
Una mica de suc de
llimona.
·
1 mica de vinagre
·
Sal, pebre.
·
Oli d'oliva
suau.
·
2 llaunes petites
de tonyina.
·
4 anxoves
·
1 cullerada sopera
de cogombrets en vinagre.
·
100 gr de mango.
·
Julivert picat.
Per la salsa, fem
una maionesa espesa amb els 3 ous, sal, pebre, una mica de suc de llimona i el
vinagre.
Quan estigui feta,
afegim la tonyina escorreguda, una mica de mango, les anxoves i els cogombrets
i triturem.
PREPARACIÓ:
Assaonem amb sal,
pebre i herbes provençals els pits de pollastre i les emboliquem amb paper film
i deixem bullir durant 20 minuts a foc mig.
Deixem refredar en
la nevera.
Pelem el mango,
traiem el tronc central i el tallem a quadradets petits.
Barregem amb la
ceba tallada a fines julianes i els cogombrets ben picadets.
Afegim els fruits
secs trossejats i les cireres tallades molt fines.
Tallem el pollastre
fred a medallons.
Servim l'amanida
amb la barreja de mango, ceba, avellanes i cireres.
A sobre posem el
pollastre i la salsa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario