INGREDIENTS:
- · 500 gr de llom de porc tallat a filets
- · 200 ml de nata líquida per a cuinar
- · 100 gr de bacó fumat a dauets
- · Mitja ceba tendra (opcional)
- · Oli d'oliva verge extra
- · Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Salpebrem els filets i els segellem en una
paella al foc fort fins que estiguin daurats. Els retirem i reservem. En
aquesta mateixa greix de fer els filets s'afegeix una culleradeta de mantega i
es salteja el bacó. Després d'un parell de minuts s'afegeix la ceba picada. Ha
de ofegar poc a poc perquè ha de quedar molt tendra. Quan arriba al punt que
busquem afegim la nata líquida, salpebrem la salsa i deixem reduir un parell de
minuts al foc fins que veiem que comença a espessir. La retirem i servim els filets
calents coberts amb la salsa carbonara. Podem escampar per sobre alguna herba
aromàtica al gust. Acompanyem amb una amanida verda per alleugerir una mica
aquest contundent plat. Consells i comentaris Amb aquesta senzilla recepta de
llom de porc a la carbonara pots preparar també filets de pollastre o gall
dindi. Segueix la mateixa elaboració i temps de cocció. No et recomano que
coguis el llom a la salsa perquè s'endureix, millor que salsees els filets,
però si prepares pollastre si pots fer-ho, poses els filets a la carbonara i
els dónes un bull.
No hay comentarios:
Publicar un comentario