lunes, 1 de agosto de 2016

RECEPTA DEL DIMARTS - CONILL A LA PROVENÇAL


INGREDIENTS: 

1 kg de conill 
2 cebes
 2 de dents d'All 
1 pebrot vermell
1 carbassó 
1 albergínia 
 300g de tomàquet
 30 g d'oli d'oliva verge
 sal extra i pebre
mantega
Herbes aromàtiques

 PREPARACIÓ:

 tallar el conill, amaniu-lo i daurar-lo en una paella amb mantega. Afegir la mantega en una paella i Fregiu els grans d'all, ceba picada i el pebre vermell picat. Quan la ceba està gairebé transparent, afegiu l'albergínia i carbassó tallat a daus, barrejar bé i afegir els tomàquets pelats  i oli d'oliva. Afegir els trossos de conill, i les herbes aromàtiques, cobrir amb una mica d'aigua i deixar coure uns 40 minuts a foc suau. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario