INGREDIENTS: (per a 1 rotllo)
1 rodó de vedella
3 ous cuits
200 grs. bacó fumat
4 pebrots del piquillo
2 pastanagues cuites
1 ceba gran
1 got de vi blanc
1 got de brou de carn
1 rodó de vedella
3 ous cuits
200 grs. bacó fumat
4 pebrots del piquillo
2 pastanagues cuites
1 ceba gran
1 got de vi blanc
1 got de brou de carn
PREPARACIÓ:
Demanem que ens obrin el rodó de vedella en forma de llibre, el més fi possible.
Cobrim la peça amb talls de bacó, rodanxes d'ou,afegim els pebrots en tires,i la pastanaga cuita.
Enrotllem el rodó tenint cura que no se surti el farcit i ho lliguem amb un cordill fi. Posem all, julivert i sal per sobre i reservem.
En una olla posem una mica d'oli a escalfar. Afegim les dues cebes tallades a juliana fina i la deixem daurar fins que tinguin un intens color marró. Retirem i reservem.En el mateix oli daurem el rotllo de carn i quan estigui ben daurat, afegim la ceba, el vi blanc,el brou de carn,i ho deixem coure (en olla a pressió, triga aprox. 35 minuts.)
Una vegada que la carn està toveta, la retirem i passem la salsa per la batedora.
La carn la deixem refredar una mica, ja que d'aquesta manera no es trenca en tallar. La tallem a rodanxes i la servim amb la salsa en salsera a part.
Per acompanyar podem fer un arròs, unes verdures al vapor o unes senzilles patates fregides.
Bon profit!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario